קושיקל
מוכן ב12 דק.
מנות1
ציון בריאות8
מגזין

גבינה בגריל עם פפרוני ופלפלי דובדבנים כבושים

גבינה בגריל עם פפרוני ופלפלי דובדבנים כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל גבינה בגריל עם פפרוני ופלפלים כבושים דובדבן. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 716 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, לחם, גבינת קולבי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. נסו פלפל דובדבן כבוש, פלפל דובדבן כבוש מהיר, ו קלמרי, פלפלים קלויים וסלט בצל אדום כבוש בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פרוסות פפרוני על צלחת מיקרוגל מרופדת נייר מגבת. מיקרוגל על כוח גבוה עד crispa ו שניתנו, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
ממיסים שליש חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני עד הקצפת שוככת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים שתי פרוסות לחם ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד חום זהוב חיוור בצד התחתון, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
העברה ללוח חיתוך קלוי-צד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מניחים פרוסת גבינה אחת על גבי פרוסת לחם אחת. למעלה עם פפרוני, פלפלים כבושים, ופרוסת גבינה שנייה. סגור כריך, עם שני הצדדים קלויים הפונים כלפי פנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
להמיס עוד חתיכת חמאה במחבת ולהפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים כריך ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד עמוק, אפילו חום זהוב, על 5 דקות.
8
הסר כריך באמצעות מרית מתכת גמישה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
הוסף את שאר החמאה. להחזיר כריך למחבת מבושל בצד למעלה. מתבלים במלח. מבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד שהצד השני עמוק, אפילו חום זהוב וגבינה נמס ביסודיות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מגישים באופן מיידי.