גבינת גאודה מעושנת עם כרובית
גבינת גאודה מעושנת עם כרובית יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 63 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1236 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פפריקה, כרובית, פלפל קאיין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: מרק כרובית עם גבינת גאודה מעושנת, בייקון וגודה מעושנת מחית כרובית-פחמימות נמוכות, ו בשר חזיר וסלט גודה מעושן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים מלח לתבל את מי הבישול, ואז מוסיפים את הפסטה. מבשלים 5 דקות, ואז מוסיפים את הכרובית ומבשלים 3 דקות יותר או עד פסטה מבושל אל דנטה ואת הפרחים הם פשוט רך.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים סיר רוטב בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מוסיף את שמן זית כתית אקסטרה וחום עם החמאה עד שהוא נמס.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 עד 5 דקות כדי להזיע אותם ולהפוך את המיצים מתוקים. להעלות את החום קצת, ואז לטאטא בקמח, קאיין, ופפריקה.
לטאטא יחד עד רביכה בועות למעלה, ואז לבשל 1 דקה יותר.
לטאטא את החלב והמלאי ולהעלות את החום קצת יותר גבוה כדי להביא את הרוטב לרתיחה מהירה. ברגע שהוא מבעבע, זרוק את החום בחזרה לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הגבינה לרוטב המעובה ומערבבים כדי להמיס אותה, דקה בערך. מערבבים את החרדל ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל.
יוצקים מעל הכרובית ופסטה מבושלת וזורקים לשלב. להתאים את התבלינים, להעביר מגש גדול, ומגישים.