קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות9
מגזין

בטח.ריבה בננה תות ג'לי

בטח.ריבה בננה תות ג'לי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז לתת בטוח.ריבת בננה בטעם תות ג'לי. מנה אחת מכילה 5375 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך חמאה, מיץ לימון, בטוח ג'לי פירות פקטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. מתכונים דומים: ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו עוגת תות ג'לי® .

הוראות

1
להביא מבער מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במים חמים, סבון; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
לנקז הרבה לפני מילוי.
5
גזע ולרסק תותים ביסודיות, שכבה אחת בכל פעם. למדוד בדיוק 3-1 / 4 כוסות מוכן תותים לתוך 6-או 8-ליטר סיר. מחית בננות ביסודיות. למדוד בדיוק 1-1 / 2 כוסות מוכן בננות לתותים בסיר. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מערבבים פקטין לתוך פירות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף,אם תרצה. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
8
מערבבים את כל הסוכר במהירות. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
10
מצקת במהירות לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'; להוסיף מים רותחים במידת הצורך. כיסוי; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע המכסה עם האצבע. (אם מכסה קפיצים בחזרה, מכסה אינו אטום קירור הכרחי.)