גזרים ברביקיו
גזר ברביקיו דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 8 גרם שומן , וסך הכל 225 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו טימין, רוטב ברביקיו, דבש ועוד מספר מצרכים להכנה היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . עם ציון ספונקולרי של 32% , מנה זו די גרועה. מתכונים דומים: גזרים כבושים , גזרים מזוגגים באגבה וגזרים מבושלים .
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות פרנהייט.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים היטב עד שהגזרים מצופים היטב.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה עם שוליים, מפזרים את הגזרים באופן שווה.
אפו עד להזהבה ורכות, תוך ערבוב מדי פעם,