קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

גזר אוסובוקו

גזר אוסובוקו
מנה אחת מכילה 18 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לכם בצל פנינה, גזר מאוד, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: גזר אוסובוקו, אוסובוקו., ו אוסובוקו..

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה ועמוקה, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את בצל הפנינה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
4
מסננים וקוצצים את הבצלים, ואז מקלפים אותם. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הגזר בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים, עד להשחמה, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
7
מוסיפים את בצל הפנינה, מפזרים את אבקת קארי ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
בצל פנינהבצל פנינה
8
מוסיפים את היין ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
9
מוסיפים את אבקת פורצ ' יני ומרק פטריות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מרקמרק
10
מעבירים את המחבת לתנור ומטגנים את הגזרים במשך 1 שעה ו -15 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
11
מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. כפית את הגזר, הבצל והרוטב לקערות רדודות. בקערה, לזרוק את הפטרוזיליה עם מיץ לימון ואת 1 כפית הנותרים של שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. מפזרים את עלי הפטרוזיליה על הגזר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
מיץ לימוןמיץ לימון
גזרגזר
בצלבצל
רוטברוטב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.