גזר אוסובוקו
מנה אחת מכילה 18 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לכם בצל פנינה, גזר מאוד, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: גזר אוסובוקו, אוסובוקו., ו אוסובוקו..
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה.
מוסיפים את בצל הפנינה ומבשלים 1 דקה.
מסננים וקוצצים את הבצלים, ואז מקלפים אותם. מחק את המחבת.
להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף 1 כף השמן.
מוסיפים את הגזר בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים, עד להשחמה, כ -5 דקות לכל צד.
מוסיפים את בצל הפנינה, מפזרים את אבקת קארי ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 3 דקות.
מוסיפים את אבקת פורצ ' יני ומרק פטריות ומביאים לרתיחה.
מעבירים את המחבת לתנור ומטגנים את הגזרים במשך 1 שעה ו -15 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד למכרז.
מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. כפית את הגזר, הבצל והרוטב לקערות רדודות. בקערה, לזרוק את הפטרוזיליה עם מיץ לימון ואת 1 כפית הנותרים של שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. מפזרים את עלי הפטרוזיליה על הגזר ומגישים.