גזר-סושי בקר עם צלפים-חרדל בזיליקום
סושי בקר גזר עם חרדל Caper-בזיליקום עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 31 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, סטייקים עם מותן בקר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: Jewshi עם Caper Mayo - סושי יהודי, כריכי גזר וחומוס \\\ "סושי\\", ו רוטב צלי חרדל לברוקולי.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה (לא nonstick) מעל חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות. בינתיים, לטפוח סטייקים יבשים ומפזרים בכל רחבי עם 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל (סך הכל).
מוסיפים שמן צמחי למחבת חמה, מסתחררים לתחתית המעיל, ואז סטייקים חומים, מסתובבים פעם אחת, בערך 4 דקות בסך הכל.
מעבירים סטייקים למחבת אפייה רדודה קטנה וצולים בתנור 5 דקות.
העברה ללוח חיתוך מגניב על 30 דקות.
בעוד סטייקים מגניב, לחתוך גזר לאורכו לתוך 42 (1 אינץ 'רחב) סרטים (פחות מ 1/16 אינץ' עבה) עם להב מתכוונן פורס או מקלף ירקות.
לבשל סרטים בסיר של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 4 ליטרים מים), חשוף, עד רק במכרז, על 3 דקות.
מעבירים עם כפית מחוררת לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל. בזהירות לנקז, ואז לטפוח סרטים יבשים.
לטאטא יחד בזיליקום, פטרוזיליה, חרדל, שאלוט, צלפים ושום בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
לקצץ שומן וסחוס מן סטייקים, ולאחר מכן לחתוך כל אורך לתוך 3 (3/4 - 1 אינץ ' רחב) רצועות.
מניחים מחצלת סושי עם לוחות רוחביים או ריבוע 9 אינץ ' של נייר קלף על משטח עבודה. מסדרים 6 עד 8 סרטי גזר זה לצד זה לאורך, בעקבות לוחות מעט חופפים, כדי ליצור ריבוע 6 אינץ'.
מורחים על 1 כף רוטב חרדל באופן שווה על פני חצי התחתון של כיכר גזר, ואז להניח 1 רצועת סטייק על פני גזר 1 אינץ ' מקצה הקרוב אליך.
להפשיל גזר ובשר בחוזקה, באמצעות מחצלת סושי כסיוע.
להעביר בשר רול, בצד התפר למטה, ללוח חיתוך, ולאחר מכן לקצץ מסתיים לחתוך לרוחב כ 10 (1/2 אינץ') חתיכות. הפוך ולחתוך 5 לחמניות יותר. הפוך חתיכות זקופות לשרת.
לחמניות בקר ניתן להרכיב (אבל לא לחתוך לחתיכות) 1 יום קדימה ומקורר, כל גליל עטוף בחוזקה בניילון נצמד.
חותכים לחמניות בזמן קר, ואז להביא לטמפרטורת החדר, מכוסה בניילון נצמד, לפני ההגשה, כ -30 דקות.