קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

גלגלי רוח קפוצ'ינו

גלגלי רוח קפוצ'ינו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות, אז נסו גלגלי רוח של קפוצ'ינו. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 278 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, שוקולד חצי מתוק, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קפוצ'ינו, עוגת קפוצ'ינו, ו קפוצ'ינו נוג.

הוראות

1
מקציפים את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הסוכר המגורר ומקציפים עד שהוא חיוור וסמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
3
מקציפים בקערה את החלמונים, הווניל וסירופ התירס, ואז מוסיפים לתערובת החמאה ומקציפים עד שהם תפוחים, כ -2 דקות. מכבים את המיקסר ומוסיפים את הקמח; דופק, הפעלה וכיבוי של המיקסר, עד לאיחוד פשוט.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מעבירים מחצית מהבצק (כ -2 כוסות ארוזות) לגיליון נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מערבבים את ליקר הקפה והאספרסו בקערה קטנה, ואז מוסיפים לבצק שנותר במיקסר יחד עם השוקולד, פועמים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מעבירים את בצק השוקולד לגיליון אחר של נייר קלף. טפחו על כל מנת בצק למלבן בגודל 10 על 6 אינץ ' וכסו בגיליון נייר קלף נוסף. מקררים עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מרדדים כל מנת בצק בין יריעות הקלף למלבן בגודל 12 על 8 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'. מקלפים את יריעות הקלף העליונות והופכים בזהירות את הבצק הבהיר יותר על הבצק הכהה יותר. העבירו מערוך על הבצק כדי ללחוץ אותו יחד. מקררים עד ליציבות, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מרדדים את הבצק עוד כמה פעמים כדי שיהיה מעט דק יותר, ואז מקלפים את דף נייר הקלף העליון וקוצצים את הבצק למלבן אחיד. מקם את הבצק כשצד ארוך פונה אליך ומרדד אותו ממך לספירלה הדוקה, בעזרת נייר הקלף כדי לעזור. (הבצק צריך להיות פשוט רך מספיק כדי להתגלגל; לצנן או לתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפי הצורך.) לעטוף את היומן עם נייר קלף להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה. (הבצק ישמור במקפיא עד 2 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. פורסים את יומן הבצק לסיבובים בעובי 1/4 אינץ'; מניחים זה מזה כ -1 אינץ ' על ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מפזרים את הסוכר הגולמי, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
11
אופים עד שהעוגיות יציבות ומשחימות קלות, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מניחים להתקרר 2 דקות על ניירות האפייה, ואז מעבירים למתלה להתקרר לחלוטין. יש לאחסן בכלי אטום עד 4 ימים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
צילום: סטיב גירלט