עוגת גבינה עם שוקולד וקפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טארט עוגת גבינה שוקולד קפה. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 36 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קונכיות פילו מיני, גבינת שמנת, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם קרמל שוקולד, עוגת גבינה עם קפה שוקולד, ו עוגת גבינה עם שוקולד וקפה ברוטב מוקה.
הוראות
מניחים שקדים בשכבה אחת במחבת רדודה.
אופים ב 350, ערבוב מדי פעם, 5 עד 7 דקות או עד קלוי קלוי וריחני.
מניחים קונכיות מאפה מופשרות על תבנית אפייה, ואופים ב 350 במשך 3 עד 5 דקות או עד פריך.
מערבבים יחד 1 כף. קרם ו 1/2 כפית. אבקת אספרסו במיקרוגל קטן בטוח ramekin או כוס. מיקרוגל ב 10 שניות גבוהות; מערבבים עד האספרסו הוא מומס.
מקציפים גבינת שמנת וסוכרים במהירות בינונית-גבוהה עם מערבל חשמלי עד חלקה. מוסיפים בהדרגה תערובת אספרסו, ומכים 30 שניות או עד שמנת וקלילה. כפית 1 מעוגלת לתוך כל פגז פילו.
שוקולד מיקרוגל ונשאר 1 כף. קרם במיקרוגל קטן בטוח ramekin או כוס ב 20 שניות גבוהות, ערבוב לאחר 10 שניות ובסוף עד חלקה. כפית 1/4 כפית. תערובת שוקולד על כל טארט. למעלה מיד עם שקדים. כיסוי וצינה 2 שעות או עד 24 שעות.