גלילי קינמון וצימוקים
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קינמון טחון, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, גלילי קינמון, ו גלילי קינמון חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס או קו עם ספינות מאפינס נייר.
בקערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בקיצור עד תערובת דומה קמח תירס גס.
מוסיפים חלב בבת אחת למרכיבים יבשים ומערבבים במזלג עד לקבלת בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות 8 עד 10 פעמים.
מורחים בעדינות חמאה על הבצק.
מערבבים סוכר חום, קינמון וצימוקים.
מפזרים באופן שווה על גבי הבצק.
מגלגלים בצק בקלילות כמו ג ' לי-רול. חותם קצה.
חתוך לשנים עשר חתיכות עבות אינץ ' 1.
מניחים בקופסאות מאפין מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 14 עד 18 דקות, עד הזהב.