גספצ'ו בסגנון אנדלוסי
Gazpacho בסגנון אנדלוסי הוא טבעוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך פטרוזיליה, פלפל, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גספצ'ו אנדלוסי, גספצ'ו אנדלוסי, ו גספצ'ו אנדלוסי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת בגט פרוסות עם 1 כפית שמן זית; גריל במשך 30 שניות בכל צד.
חותכים 1 שן שום במחצית; לשפשף לחם עם זה.
מערבבים מים, חומץ יין אדום, מלח ים ופלפל שחור.
מוסיפים באגט לקוביות לתערובת נוזלית; משרים 2-3 דקות. בבלנדר, לשלב עגבניות, 3/4 כוס קלופים, מלפפון חתוך, 3 כפות פלפל צהוב חתוך, 3 כפות בצל אדום קצוץ, 1 שן שום, 3 כפיות שמן זית, ותערובת לחם עד חלקה; צמרמורת.
יוצקים מרק 1/2 כוס לתוך 6 קערות. למעלה עם 1 בגט בגריל פרוסה, מלפפון קלוף חתוך, פלפל צהוב חתוך, בצל אדום קצוץ, פטרוזיליה איטלקית קצוצה.