גרגיר הנחלים וסלט כתום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, שמן זית, חתיכות בגודל ביס sprigs גרגיר הנחלים רך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גרגיר הנחלים וסלט כתום, גרגיר הנחלים וסלט כתום, ו סטייק, גרגיר נחלים וסלט כתום (מתכונים דומים).
הוראות
עם סכין קטנה וחדה, קצוות חתוכים כתומים, עמוקים מספיק כדי לחשוף בשר. תפוז על קצה אחד חתוך על לוח. בעקבות עקומה שלה עם הסכין, לחתוך את הקליפה ואת החיקוי הלבן, עד לבשר כתום. החזקת תפוז מעל מסננת להגדיר מעל קערה קטנה כדי לתפוס מיץ, לחתוך בין ממברנות פנימיות ופירות לשחרר קטעים; ירידה קטעים לתוך מסננת. לסחוט מיץ ממברנות לתוך קערה; להשליך ממברנות.
בקערה גדולה, להקציף יחד שמן זית, מיץ לימון, ו 1 כף של מיץ תפוזים; המילואים הנותרים מיץ לשימוש נוסף.
מוסיפים גרגיר הנחלים, מקטעים כתומים ושקדים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב. תלולית על צלחות.