גרטן מרנג אוכמניות
גרטן מרנג אוכמניות דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 192 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. גשו לסופר וקנו יוגורט, חלבונים, קליפת לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו פאי מרנג אוכמניות, גראטין מרנג תות, ו עוגת מרנג אוכמניות ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו 1/2 כוס אוכמניות ו -1 כף סוכר. הניחו בצד.
בקערה אחרת שלבו 2 כפות סוכר, יוגורט וקליפת לימון. מערבבים בעדינות את הגרגרים הנותרים.
כפית תערובת יוגורט-פירות יער ל -4 רמקינס או קערות אטומות לתנור, כל אחת בעומק 1 1/2 עד 2 אינץ 'ורוחבה 4 עד 5 אינץ'.
בקערה עמוקה, מקציפים חלבונים עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. המשיכו להקציף והוסיפו בהדרגה סוכר מחדש (בערך 1 כף כל 15 שניות) עד שהלבנים מחזיקים פסגות נוקשות כאשר מרימים מכות.
מערבולת מרנג באותה מידה על תערובת יוגורט ברי. הגדר כלים בתבנית מסגרת בגודל 10 על 15 אינץ'. צולים כ -4 סנטימטרים מהאש עד להשחמת המרנג, 30 עד 60 שניות.
כפית שמורות פירות יער מסוכרים ומיץ שלהם מעל מרנגים.