קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

גרניטה תות טרי

גרניטה תות טרי
גרניטת תות טרי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.02 $ למנה. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-0 גרם שומן. זה מושלם ליום האם. אם יש לכם תותים, מים, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 66%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: גרניטה תות טרי, גרניטן באמצעות אבטיח טרי, וגרניטה מנטה טריה עם אבטיח ופטל.

הוראות

1
לשטוף תותים במים קרים; לתת להתנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מעבירים פירות יער לבלנדר ומוסיפים סוכר, מים, מיץ לימון, חומץ בלסמי ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
ללחוץ כמה פעמים כדי להניע את התערובת, ואז לערבב עד לקבלת תערובת חלקה, בערך דקה.
4
יוצקים לתבנית אפייה גדולה. הרסק צריך להיות רק בעומק של כ-3/8 אינץ' בצלחת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מניחים את הכלי ללא כיסוי במקפיא עד שהתערובת בקושי מתחילה לקפוא בקצוות, כ-45 דקות.
6
התערובת עדיין תהיה רפשית במרכז.
7
מערבבים קלות את הגבישים מקצה תערובת הגרניטה למרכז בעזרת מזלג ומערבבים היטב. סוגרים את המקפיא ומצננים עד שהגרניטה כמעט קפואה, 30 עד 40 דקות נוספות.
8
מערבבים קלות עם מזלג כמו קודם, מגרדים את הגבישים. חזור על הקפאה וערבול עם המזלג 3 עד 4 פעמים עד שהגרניטה בהירה, הגבישים נפרדים והגרניטה נראית יבשה ואוורירית.
9
חלקו גרניטה לקערות הגשה קטנות להגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

גרניטה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.