גרניט הדרים מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל גרניט הדר מייפל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 67 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מיץ תפוזים, מים, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו מרק תרד עם חזרת Granité, דומדמניות-כיכר הדר מייפל, ו סלט לובסטר עם גרניט בלאדי מרי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, מערבבים מים, סוכר, מיץ לימון, מיץ תפוזים, סירופ מייפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים מבלי לערבב עד שכל הסוכר מומס, על 3 עד 5 דקות.
הסר סיר מהחום ותן לסירופ להתקרר לחלוטין.
מוסיפים את הלימון, גרידת תפוז, עלי נענע, ושופכים לתבנית אפייה רדודה או מיכל פלסטיק ומניחים במקפיא. (6 כוס קיבולת מיכלי פלסטיק רדודים עם מכסה שמודד 6 אינץ 'על ידי 10 אינץ' על 2 אינץ ' עמוק, ואשר אתה יכול לקבל בחנויות מכולת יהיה אידיאלי למטרה.)
בדוק לאחר כ 2 שעות ומערבבים את התערובת. לאחר כ 4 שעות, התערובת החלה להגדיר, ואתה יכול להבקיע את פני השטח על ידי הפיכת כף לאחור באמצעות קצה לגרד את הסירופ הקפוא לתוך "תלתלי קרח."חזור על תהליך גירוד זה מעת לעת, כל 2 שעות בערך, עד שכל הסירופ הוא שרטה לתוך עקביות של קרח מים.