ג'ינג'ר בקר מוקפץ יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, קורנפלור, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2119 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקר וג'ינג'ר מוקפץ, ג'ינג'ר בקר מערבבים ומטגנים, ו ג'ינג'ר בקר מוקפץ.
הוראות
1
סטייק צ ' יל, לחתוך לרצועות: לצנן את הסטייק במקפיא במשך 30 דקות לפני שאתה פורס אותו, זה יעשה את זה קל יותר לחתוך פרוסות דקות. חותכים את הסטייק הראשון לרוחב בפרוסות עבות 1/2 אינץ'. חתך כל פרוסה לאורך לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
להשרות את הבשר: בקערה בינונית, לטאטא יחד את החומרים המרינדה; רוטב סויה, חומץ, ג ' ינג 'ר מגורד, דבש, פתיתי צ' ילה אדומים, כמון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את הבשר עם המרינדה כדי מעיל ולתת לו לשבת לפחות 30 דקות, ועד 4 שעות, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
הפוך תרחיף קורנפלור: בקערה קטנה, לערבב את עמילן תירס עם 2 כפות של מים קרים לעשות תרחיף.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חום את רצועות הבשר:
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מחממים את השמן בווק (שמן צמחי ושמן שומשום כהה אם משתמשים בו), או מחבת סאוטה גדולה, מעל חום גבוה עד שהוא כמעט מעשן. כמו השמן מתחמם, ללטף את הבשר יבש להפריד אותו לתוך קבוצות קטנות לא יותר מאשר מה יכול להתאים לתוך כף היד שלך. עבודה בקבוצות, בשר מוקפץ עד רק חום בחוץ אבל נדיר בפנים, לא יותר מ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום כהה
דַק-
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מעבירים בשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מערבבים צ 'ילי צ' ילי, שום, ג ' ינג 'ר: כאשר כל הבשר מבושל, לשים את צ' ילי ושום לתוך המחבת ומטגנים 30-45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הג ' ינג ' ר julienned ומבשלים 30-45 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1
תוסיף את הבשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף את תרחיף קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים הכל יחד. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
4
הסר מהחום, מערבבים בכוסברה: לכבות את החום ומערבבים בכוסברה.