ג'לאטו ריקוטה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 716 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, אור" סירופ תירס, תערובת אופציונלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ריקוטה-גלידת דבש עם כתום, איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר לשלב ריקוטה, חלב, סירופ תירס, וסוכר. להתמזג עד משולב היטב, כ -30 שניות.
מוסיפים מלח לפי הטעם, 1/4 כפית בכל פעם. אם מוסיפים גרידת הדר, לעשות זאת עכשיו. אם מוסיפים תערובת גדולה יותר לחכות עד גלידה יש כמעט סיים חביצה.
אם בסיס גלידה הוא קר מספיק (מתחת 4°), נטישה מיד. אם לא, בלנדר קרפה במקרר עד בסיס מתקרר.
בסיס נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. אם מוסיפים תערובת עבה, לעשות זאת ברגע האחרון של נטישה.
להעביר גלידה מיכל אטום צינה במקפיא לפחות 4 עד 5 שעות לפני ההגשה.