דבש מלון קרח פופס
דבש מלון קרח פופס נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת, מלון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכונים דומים: בר מלונה תוצרת בית (דבש מלון קרח פופס), שייק מלון דבש, ו שייק מלון דבש.
הוראות
הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
חותכים את המלון לחתיכות 1-1 / 2 אינץ'.
מניחים בבלנדר, מוסיפים את המלח, ומערבבים על גבוה עד חלק מאוד, על 1 עד 2 דקות.
יוצקים דרך המסננת ולתת לשבת עד מיץ עודף סחוט, על 5 דקות. בטל את המיצים העודפים, או שמור לשימוש אחר.
להעביר את פירה מלון מנוקז לקערה בינונית, להוסיף את הסוכר, לטאטא עד הסוכר מומס.
מוסיפים את הקרם ומקציפים עד רק בשילוב. מחלקים את התערובת בין תבניות פופ להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות.