דגים ברוטב פלפל אדום
דגים ברוטב פלפל אדום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. לך לחנות ותביא מרק עוף, פלפל, פילה סנאפר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
מניחים דגים ופלפלים במחבת אפייה מצופה רדיד 15x10x1 אינץ'.
מברשת עם חצי ההלבשה. צלוי 10 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג ופלפלים הם פריך במכרז, מתהפך לאחר 5 דקות. ולצחצח מדי פעם עם ההלבשה הנותרת. מכסה דגים כדי להתחמם.
חותכים פלפלים לחתיכות; מקום במיכל בלנדר.
מוסיפים מרק עוף ובצל; מכסים. להתמזג עד מחית; לשפוך לתוך סיר. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
מוסיפים ממרח גבינת שמנת; מערבבים עד מעורבב היטב.
מגישים דגים עם רוטב פלפל אדום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.