קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

דגים וצ'יפס ללא גלוטן

דגים וצ'יפס ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן דגים וצ'יפס יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1028 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמן canolan, מים מוגזים, קמח אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו פצפוצי שוקולד תוצרת בית ללא סוכר - דל פחמימות וללא גלוטן, צ'יפס בטטה ללא גלוטן, ו מאפינס שוקולד ללא גלוטן עם שבבי מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חותכים את תפוחי האדמה לתוך גפרורים עבים 1/4 אינץ'. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים רק עד מתחיל לרכך, 3 עד 4 דקות. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להעביר מקלות תפוחי אדמה למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמהמקלות תפוחי אדמה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
הסר ללוח חיתוך וללטף את תפוחי האדמה יבשים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
יוצקים מספיק שמן קנולה לתוך סיר כבד גדול כדי להגיע לעומק של 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מחממים שמן ל 177° אם אין לך מדחום, אתה יכול לטגן כמה תפוחי אדמה הבדיקה. השמן צריך בועה מיד תפוחי האדמה צריך בוב סביב, לא לשקוע, ולהיות חום זהוב בתוך דקות. עבודה בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
העברה למגבת נייר מצופה תבנית אפייה לנקז.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מפזרים מלח ופלפל.להחזיר את השמן 177°. בינתיים, בקערת ערבוב, לטאטא 1 1/2 כוסות קמח אורז עם הבירה. מתבלים עם 1/4 כפית מלח.לטף את חתיכות הדגים יבש מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קמח אורזקמח אורז
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
שים את שאר הקמח בקערה רדודה או צלחת לדלות את הדגים, מתנער עודף. מעיל את הדגים בבלילה, אחד בכל פעם, ומטגנים בקבוצות - על 4 או 5 לכל אצווה. לבשל, מסתובב בסיר, עד זהוב חום מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
העברה לסדין אפייה מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.מתבלים את הדגים וצ ' יפס עם מלח ים ומגישים מיד עם שפע של רוטב טרטר שמיר לטבילה. לעטוף את השבבים בגביע נייר קלף-או עיתון! - למגע נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.