קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

דגים וצ'יפס ללא גלוטן

דגים וצ'יפס ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן דגים וצ'יפס יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1028 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמן canolan, מים מוגזים, קמח אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו פצפוצי שוקולד תוצרת בית ללא סוכר - דל פחמימות וללא גלוטן, צ'יפס בטטה ללא גלוטן, ו מאפינס שוקולד ללא גלוטן עם שבבי מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
חותכים את תפוחי האדמה לתוך גפרורים עבים 1/4 אינץ'. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים רק עד מתחיל לרכך, 3 עד 4 דקות. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להעביר מקלות תפוחי אדמה למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמהמקלות תפוחי אדמה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
הסר ללוח חיתוך וללטף את תפוחי האדמה יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
יוצקים מספיק שמן קנולה לתוך סיר כבד גדול כדי להגיע לעומק של 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מחממים שמן ל 177° אם אין לך מדחום, אתה יכול לטגן כמה תפוחי אדמה הבדיקה. השמן צריך בועה מיד תפוחי האדמה צריך בוב סביב, לא לשקוע, ולהיות חום זהוב בתוך דקות. עבודה בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
העברה למגבת נייר מצופה תבנית אפייה לנקז.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מפזרים מלח ופלפל.להחזיר את השמן 177°. בינתיים, בקערת ערבוב, לטאטא 1 1/2 כוסות קמח אורז עם הבירה. מתבלים עם 1/4 כפית מלח.לטף את חתיכות הדגים יבש מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קמח אורזקמח אורז
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
שים את שאר הקמח בקערה רדודה או צלחת לדלות את הדגים, מתנער עודף. מעיל את הדגים בבלילה, אחד בכל פעם, ומטגנים בקבוצות - על 4 או 5 לכל אצווה. לבשל, מסתובב בסיר, עד זהוב חום מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
העברה לסדין אפייה מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.מתבלים את הדגים וצ ' יפס עם מלח ים ומגישים מיד עם שפע של רוטב טרטר שמיר לטבילה. לעטוף את השבבים בגביע נייר קלף-או עיתון! - למגע נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.