קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

דגים עבור Crish: אדום

דגים עבור Crish: אדום
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן דגים עבור Crish: אדום, בצל אדום כבוש, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משוך את דג החרב מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר בזמן שאתה עושה את שאלוט והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עבור שאלוט כבוש: להפריד את שאלוט לטבעות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
שים אותם בסיר קטן, להוסיף את חומץ האורז ו 1/4 כוס מים, ולהגדיר על חום בינוני לוודא את הצליתנים מכוסים על ידי הנוזל. מביאים לרתיחה. ברגע שזה מבעבע, לכבות את החום ולהניח בצד עד שאתה מוכן לשרת. כבישה יביא את גוון ורוד טבעי בצלצלים; יפה!
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
עבור "השומה": לטחון את זרעי חרדל זרעי כמון לאבקה עדינה במכתש ועלי.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
יוצקים לתוך קערה עם זנגביל, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, חומץ אורז, מירין, דבש, sriracha ודבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
SrirachaSriracha
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להקציף יחד עד חלקה. טעם לתיבול ולהתאים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
הגדר ברזל יצוק גדול או אחרים כבד תחתית, מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד עישון קל.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים את דג החרב במלח.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
הוסף את דג החרב למחבת. לבשל עד השחמה, על 3 דקות בצד אחד. במהירות, להפוך את הסטייקים ולמרוח עם קצת "שומה".
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים את הדג עד שמדחום מוכנס לאמצע הדג רושם 125 מעלות F, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בעוד הדגים מתבשלים בתנור, לנקז את בצלצלים ומניחים בקערה קטנה. לקרוע את הכוסברה עם הידיים לתוך הקערה, ואז לטפטף עם קצת שמן זית כתית, מלח ופלפל. לזרוק יחד וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
כאשר הדג מבושל (זכור כי הוא ימשיך לבשל גם כאשר הוא מחוץ לתנור) להסיר מגש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מוסיף את החמאה למחבת, מגרד את כל חתיכות קרמל תקוע על החלק התחתון של המחבת. מערבבים את הנותרים" שומה " ומבשלים עד חם תוסס.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
יוצקים מעל סטייקים דג חרב. למעלה עם קומץ של שאלוט כבוש ומגישים מיד!
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.