רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך שמן זית, קליפת לימון, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו דגים עם סלסה מנגו, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו.
הוראות
1
מערבבים רוטב סויה, 2 כפות מיץ לימון, וחצי שום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®
2
חותכים דגים ל 6 או 8 חתיכות שוות, ולאחר מכן לשטוף יבש לטפוח. לשפשף תערובת סויה על כל הדגים. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
במחבת 8 עד 10 אינץ ' מעל חום גבוה, לשלב שמן, בצל, ושום הנותרים. מערבבים עד בצל מתחיל לקבל צולע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים נקטר מנגו ו 3 כפות מיץ לימון; מערבבים עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יין אדום ספרדי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
5
הסר תערובת בצל מחום. מערבבים מנגו, כוסברה, וקליפת לימון. השתמש חם או מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
3 כפות שמן צמחי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מסדרים חתיכות דגים, זה לצד זה, בסל צליה חוט. סגור סל ולהניח אותו על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות). סגור מכסה על גריל גז.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
לבשל דגים, מפנה פעם אחת, עד שהוא בקושי אטום עדיין לח למראה בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.