קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

דג חרב חם עם רוטב שמנת אבוקדו קוקוס מגניב

דג חרב חם עם רוטב שמנת אבוקדו קוקוס מגניב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג חרב חם עם רוטב קרם אבוקדו קוקוס מגניב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. אם יש לך נקטר אגבה, אבוקדו, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכונים דומים: עוגת שמנת חמוצה קוקוס-לימון קריר, עוגת שמנת חמוצה קוקוס-לימון קריר, ו דג חרב בגריל ברוטב קארי קוקוס.

הוראות

1
מניחים את חלב הקוקוס, jalapeo, כוסברה, זנגביל, שום, מיץ ליים וגרידת, נקטר אגבה, ושמן זית בבלנדר.מחית פו עד חלקה
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את דג החרב בצלחת זכוכית רדודה ושופכים את תערובת הקוקוס עליהם, מכסים ומקררים ofr 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
חותכים גיליון של רדיד אלומיניום חובה כבדה עבור כל פיסת דגים כדי להקיף אותו לחלוטין בעת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מחממים תנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר חתיכות דגים מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מניחים כל חתיכה על גיליון נייר,
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מפזרים מלח ופלפל, ומעל עם עלה בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
8
אטמו שקיות והניחו על תבנית האפייה למעלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים ב 232° במשך 8-10 דקות ולתת לשבת, עדיין עטוף בנייר כסף, על מגש עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
בינתיים, לחמם את המרינדה הנותרים בסיר, להוסיף את השמנת או חצי וחצי, ואת האבוקדו. כאשר מחומם, לכבות את התנור מחית עם מערבל טבילה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
כדי לשרת: לחלק את הירוקים בין ארבע צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
12
הסר את הדגים מנות לחתוך חתיכות דקות. שים כל קבוצה של פרוסות על גבי הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
לטפטף את הרוטב על הדגים והירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
מגישים עם אורז ומקשטים עם מלפפון קצוץ ורוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.