דג חרב צלוי א לה ניסואז
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג חרב צלוי à La Niçoise יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 503 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלחי לימון, בצל, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. נסו דג-חרב צלוי ברוטב פלפל אדום משחי-חמאה, Niçoise Toasts, ו סלט ניסואז (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 12 כוסות מים להרתיח בסיר גדול.
תוסיף שעורה. כיסוי סיר; להפחית את החום בינוני. מבשלים עד שעורה מכרז, על 30 דקות.
להוסיף שעועית ירוקה; להרתיח עד רך, על 5 דקות.
מניחים תערובת בקערה גדולה.
מערבבים עגבניות, זיתים, בצל, 1/3 כוס שמן, מיץ לימון, טימין, קליפת לימון. (שעורה יכול להתבצע 2 שעות קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
להקציף 1/2 כוס שמן ושום בקערה. הפעל דגים בתערובת שמן; לחלק דגים בין 2 גליונות אפייה rimmed. לזרוק פלפלים בתערובת שמן; לחלק בין גיליונות אפייה.
טפטוף נשאר שמן מקערה על דגים ופלפלים.
מניחים 1 מחבת ב broiler 3 דקות. הפוך את הדגים; לצלות עד שהדגים אטומים במרכז ופלפלים מתחילים להשחיר, כ 2 דקות יותר. חזור עם דגים ופלפלים שנותרו. מחלקים סלט שעורה בין צלחות. למעלה עם דגים ופלפלים וטפטוף עם מיצי פאן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.