צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג חרב צלוי à La Niçoise יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 503 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלחי לימון, בצל, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. נסו דג-חרב צלוי ברוטב פלפל אדום משחי-חמאה, Niçoise Toasts, ו סלט ניסואז (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 12 כוסות מים להרתיח בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
תוסיף שעורה. כיסוי סיר; להפחית את החום בינוני. מבשלים עד שעורה מכרז, על 30 דקות.
מניחים 1 מחבת ב broiler 3 דקות. הפוך את הדגים; לצלות עד שהדגים אטומים במרכז ופלפלים מתחילים להשחיר, כ 2 דקות יותר. חזור עם דגים ופלפלים שנותרו. מחלקים סלט שעורה בין צלחות. למעלה עם דגים ופלפלים וטפטוף עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.