דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם )
דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם) הוא דג pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה מ phamfatale.com יש 7 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שום, פפריקה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מקלות דגים אפויים בפירורי לחם עם רוטב טרטר, כריכי דגים בפירורי לחם ברוטב טרטר, ו דג מצופה בפירורי לחם כהרף עין.
הוראות
בקש ממוכר הדגים שלך להכין 6 סטייקים של טורבט. ודא עור הדג הוא מדורג. לשטוף ולטפוח יבש באמצעות מגבות נייר.
מניחים את סטייקים דגים בצלחת קטנה, רדודה. מתבלים במלח, אבקת צ ' ילי אדומה וציפורן 1 של שום כתוש. ודא התבלינים מעיל הדגים.
מורחים כף שמן באופן שווה בצלחת. להשרות את הדגים במשך לא יותר מ -30 דקות.
הכניסו את הלחם לקוביות למעבד מזון (או מעבד מזון מיני) ודופק מספר פעמים לאבקה לבנה עדינה.
יוצקים את התערובת לתוך קערה. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.תייבש את הדג עוד פעם אחת. באמצעות מסננת בינונית, מפזרים פירורי לחם על סטייק הדגים ולנער את העודף bread.In מחבת, מחממים את השמן ומטגנים את השום עד להזהבה.
הסר את השום ולהניח בצד. לאחר השמן יש טעם שום נחמד, להוסיף את החמאה על חום בינוני. בעדינות לנער את פירורי הלחם העודפים את כל פיסת דגים עוד פעם אחת.
מניחים את הדג בשמן, מוודאים שהסטייקים של הדגים לא נוגעים אחד בשני. נענוע המחבת כדי לוודא את הדג הוא לגמרי מצופה בשמן ולא מקל על החלק התחתון של המחבת. לבשל במשך כ 2-3 דקות עד שזהוב קלות (בהתאם לעובי של הסטייק), להעיף כל חתיכה( אני משתמש במקלות אכילה שבו אני מוצא יותר קל לתמרן; אתה יכול להשתמש טרנר דגים מחוררת) ומטגנים את הצד השני במשך 2-3 דקות נוספות עד פריך קל השחמה. נענוע המחבת שוב.
מניחים את סטייקים דגים על מגבות נייר.
הוסף עוד שמן במחבת (במידת הצורך).
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את הבצל לשרוף, עד הצבע הוא חום זהוב באופן שווה.
מוסיפים את הגזרים, שום, רסק עגבניות, עגבניות קצוצות, פלפל חלפיאו. מערבבים היטב.
מוסיפים פפריקה וחומץ. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות. לבסוף, להוסיף את הדגים בחזרה למחבת. כבה את החימום. צבע הבשר צריך להיות לבן ואטום ואת המרקם flaky.
מגישים מיד, מעוטר זיתים ירוקים בזיליקום.בתאבון!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.