קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

דג ספרדי בשק

דג ספרדי בשק
דג ספרדי בשק הוא מתכון אירופאי שמגיש 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -165 גרם חלבון , 54 גרם שומן ובסך הכל 1415 קלוריות . , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה בקלה, בצל ירוק, שמן זית כתית מעולה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . הציון הזה סופר. מולי דגים קל (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) , צדפות עם נקניק ספרדי ועוגות שוקולד שנפלו עם פפריקה ספרדית דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: נייר פרגמנט
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה שטוחה, חופן נדיב, קצוצהפטרוזיליה שטוחה, חופן נדיב, קצוצה
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 21/4 כוס פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
3
קורעים 4 גיליונות נייר פרגמנט, כל אחד באורך של קצת יותר ממטר.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
4
מניחים 1/4 מהשעועית הירוקה במרכז כל עלה ולאחר מכן מעלים 2 פילה אנשובי - אופציונלי, 1/4 מהשום, 1/4 מרצועות הפימיינטו או הפלפל הקלוי, זיתים קצוצים ומנות בקלה או חטיף. מתבלים את הדג במלח ופלפל ומעליהם כמויות שוות של בצל ירוק ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
1 קילו שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה1 קילו שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
16 רצועות פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי16 רצועות פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
6 תפוחי אדמה קטנים של יוקון זהב, פרוסים דק מאוד6 תפוחי אדמה קטנים של יוקון זהב, פרוסים דק מאוד
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
1 חבילה, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם את כל התרמילים הרופפים1 חבילה, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם את כל התרמילים הרופפים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
מטפטפים שמן זית כתית מעולה בנדיבות ובאותה מידה יחד עם גרידת לימון ומיץ באופן שווה על מנות הדג. מקפלים את הקצוות העליונים והתחתונים יחד ומקמטים כמה פעמים ואז מקמטים את קצוות החבילות, יוצרים שק לכל דג לבישול בו. מסדרים את השקים על תבנית האפייה ומניחים במרכז התנור החם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים חבילות 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים חבילה לכל צלחת ארוחת ערב וחותכים לשולחן. העבירו סלט או תפוחי אדמה עם צ'וריסו ובצל או אפילו פשוט לחם טעים וטעים לסיום הארוחה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ואת הצ'וריסו. מבשלים נקניק 2 דקות, הופכים לבשל עוד דקה ואז מוסיפים תפוחי אדמה ובצל למחבת בשכבה אחידה מעל הנקניק. מתבלים את תפוחי האדמה והבצל במלח, פלפל ופפריקה ואז הופכים חלקים מתפוחי האדמה בעזרת מרית כך שהצ'וריסו יהיה למעלה ותפוחי אדמה ובצל בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים מעל מחבת קטנה יותר ולוחצים כלפי מטה. שקלו את המחבת עם כמה קופסאות שימורים כבדות. מבשלים 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מסירים את המשקל והופכים שוב לאיחוד כל החומרים. מבשלים עוד 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים פטרוזיליה, מסירים מהאש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר