דג ספרדי בשק הוא מתכון אירופאי שמגיש 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -165 גרם חלבון , 54 גרם שומן ובסך הכל 1415 קלוריות . , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה בקלה, בצל ירוק, שמן זית כתית מעולה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . הציון הזה סופר. מולי דגים קל (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) , צדפות עם נקניק ספרדי ועוגות שוקולד שנפלו עם פפריקה ספרדית דומים מאוד למתכון הזה.
קורעים 4 גיליונות נייר פרגמנט, כל אחד באורך של קצת יותר ממטר.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
4
מניחים 1/4 מהשעועית הירוקה במרכז כל עלה ולאחר מכן מעלים 2 פילה אנשובי - אופציונלי, 1/4 מהשום, 1/4 מרצועות הפימיינטו או הפלפל הקלוי, זיתים קצוצים ומנות בקלה או חטיף. מתבלים את הדג במלח ופלפל ומעליהם כמויות שוות של בצל ירוק ופטרוזיליה.
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
1 חבילה, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם את כל התרמילים הרופפים
בלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
מטפטפים שמן זית כתית מעולה בנדיבות ובאותה מידה יחד עם גרידת לימון ומיץ באופן שווה על מנות הדג. מקפלים את הקצוות העליונים והתחתונים יחד ומקמטים כמה פעמים ואז מקמטים את קצוות החבילות, יוצרים שק לכל דג לבישול בו. מסדרים את השקים על תבנית האפייה ומניחים במרכז התנור החם.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים חבילות 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים חבילה לכל צלחת ארוחת ערב וחותכים לשולחן. העבירו סלט או תפוחי אדמה עם צ'וריסו ובצל או אפילו פשוט לחם טעים וטעים לסיום הארוחה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ואת הצ'וריסו. מבשלים נקניק 2 דקות, הופכים לבשל עוד דקה ואז מוסיפים תפוחי אדמה ובצל למחבת בשכבה אחידה מעל הנקניק. מתבלים את תפוחי האדמה והבצל במלח, פלפל ופפריקה ואז הופכים חלקים מתפוחי האדמה בעזרת מרית כך שהצ'וריסו יהיה למעלה ותפוחי אדמה ובצל בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
נוזל-אונקיות מים טריים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מניחים מעל מחבת קטנה יותר ולוחצים כלפי מטה. שקלו את המחבת עם כמה קופסאות שימורים כבדות. מבשלים 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מסירים את המשקל והופכים שוב לאיחוד כל החומרים. מבשלים עוד 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים פטרוזיליה, מסירים מהאש ומגישים.