דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות
זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם פקאן, גבינת סלטה ריקוטה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר, דלעת אפויה עם קינואה, חמוציות ומילוי משמש, ו דלעת עם מילוי חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
הסר זרעים מ סקווש בלוט: באמצעות סכין שף חד, לקצץ פרוסה שטוחה קטנה מהחלק התחתון של כל סקווש כך שהוא יושב שטוח. לאחר מכן, לחתוך את החלק העליון 1/2 " של כל סקווש, חושף את הזרעים. השתמש כף כדי לגרד זרעים וסיבים.
מניחים סקווש על תבנית אפייה, מתבלים קלות במלח ופלפל, ומטפטפים כל דלעת עם 1/2 כפית שמן זית.
אופים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור.
בינתיים, להכין את המילוי: חום 2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, שום קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מזיע אבל לא חום, על 4 דקות.
מוסיפים אורז בר מבושל ואורז לבן מבושל למחבת ומערבבים לשלב.
מוסיפים פקאנים קצוצים, חמוציות מיובשות וסלטה ריקוטה ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
דברים כל סקווש בלוט עם כ 1/4 של תערובת מלית, אריזה מלית לתוך חלל סקווש ו mounding אותו מעט.
טפטוף כל סקווש עם 1/2 כפית שמן זית ואופים עד סקווש הוא רך ומילוי חומים מעט, כ 40 דקות.