קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות

דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות
זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם פקאן, גבינת סלטה ריקוטה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר, דלעת אפויה עם קינואה, חמוציות ומילוי משמש, ו דלעת עם מילוי חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
הסר זרעים מ סקווש בלוט: באמצעות סכין שף חד, לקצץ פרוסה שטוחה קטנה מהחלק התחתון של כל סקווש כך שהוא יושב שטוח. לאחר מכן, לחתוך את החלק העליון 1/2 " של כל סקווש, חושף את הזרעים. השתמש כף כדי לגרד זרעים וסיבים.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
3
מניחים סקווש על תבנית אפייה, מתבלים קלות במלח ופלפל, ומטפטפים כל דלעת עם 1/2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
4
אופים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
בינתיים, להכין את המילוי: חום 2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל, שום קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מזיע אבל לא חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים אורז בר מבושל ואורז לבן מבושל למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים פקאנים קצוצים, חמוציות מיובשות וסלטה ריקוטה ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
9
דברים כל סקווש בלוט עם כ 1/4 של תערובת מלית, אריזה מלית לתוך חלל סקווש ו mounding אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סכין קילוףסכין קילוף
10
טפטוף כל סקווש עם 1/2 כפית שמן זית ואופים עד סקווש הוא רך ומילוי חומים מעט, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן