דלעת סקווש מוקרם - תרד מוקרם
דלעת סקווש מוקרם - תרד מוקרם נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 250 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תרד, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו מוקרם תרד מוקרם, מוקרם תרד מוקרם, ו מוקרם תרד מוקרם פנטסטי (מתכונים דומים).
הוראות
אם באמצעות תרד טרי, להביא מים 1 אינץ לרתיחה בסיר 6-8 ליטר על חום גבוה.
מוסיפים תרד, כמה חופנים בכל פעם, ומבשלים, פונים עם מלקחיים, עד נבול, 3 עד 5 דקות.
מסננים במסננת ושוטפים מתחת למים קרים.
ביסודיות לסחוט מבושל טרי או מופשר תרד קפוא בשופעים קטנים כדי להסיר לחות עודפת, ולאחר מכן קוצצים גס ולהעביר לקערה.
להמיס 3 כפות חמאה במחבת כבדה 8 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ואז לבשל בצל ושום, ערבוב, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים תערובת בצל לתרד יחד עם מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ושמנת ומערבבים לשלב.
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 204°. חמאה 3 ליטר רדוד אפייה (13 על ידי 9 אינץ'; לא זכוכית).
סקווש לחתוך לנורה נפרדת מקטע צוואר מוצק, ולאחר מכן לחתוך חתיכות לאורכו לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' עם פורס.
סקווש שכבה ותערובת תרד בתבנית אפייה, באמצעות כחמישית סקווש ורבע תרד עבור כל שכבה, החל וכלה בסקווש.
מפזרים שכבה עליונה של סקווש באופן שווה עם גבינה ונקודה עם הנותרים 2 כפות חמאה, ולאחר מכן לכסות ישירות עם גיליון קלף או נייר שעווה.
אופים עד סקווש הוא במכרז ומילוי הוא מבעבע, 25 עד 30 דקות.
הסר נייר ואופים gratin עד השחמה כתמים, 10 עד 15 דקות, או צלייה 3 סנטימטרים מחום, 2 עד 3 דקות.