הבראוניז הכי פצצה של ברוק.
עוגיות הפצצה הטובות ביותר של ברוק הן הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 7143 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, ביצים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו "החבר' ה של ברוק", חסילוני הסרטן הפשוטים של ברוק., ו מבריק על ידי ברוק: אספרגוס מיטת אספרגוס & קערת כוח אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה 9x13.
מערבבים את החמאה המומסת, הסוכר והוניל בקערה גדולה. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד, עד מעורבב היטב.
לנפות את הקמח, אבקת קקאו, ומלח בקערה. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת הביצה עד מעורבב. מערבבים את פירורי השוקולד.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
הסר, ומחבת מגניב על מתלה חוט לפני חיתוך.