קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות35
מגזין

הודו עם רוטב שיפון

הודו עם רוטב שיפון
הודו עם רוטב שיפון הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. בבמנה עיקרית זו יש 778 קלוריות , 77 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם רוזמרין, שמן קנולן, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק כרובית חריף עם קרוטוני שיפון שום , לחם מחמצת שיפון מונבט , וסלט עדשים עם גרגרי שיפון ועגבניות מיובשות .

הוראות

1
זורקים קוביות לחם בקערה גדולה. במחבת מטגנים את הבצל, התפוחים, הסלרי והשום בחמאה עד שהתפוחים והירקות רכים; להוסיף ללחם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות
לחם שיפון בן יוםלחם שיפון בן יום
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
לחם שיפון בהיר עתיק יומין, חתוך לקוביותלחם שיפון בהיר עתיק יומין, חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את האגוזים, התבלינים ומספיק מרק כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
רגע לפני האפייה, ממלאים את תרנגול ההודו. פתחי שיפוד; לקשור מקלות תופים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מניחים על רשת בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מברישים במעט מהשמן. מכסים קלות באוהל של נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים ב-325 מעלות למשך 4-1/2 עד 5 שעות או עד שמדחום בשר מצביע על 185 מעלות, מברישים בשמן מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר את כל המלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות