המתכון פיצה במוצאי שבת יכול להתבצע בסביבות 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מלח, שמן זית, שמרים מהירים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה לא כל כך גדול. נסו במוצאי שבת פיצה עגבניות מיובשות, ארוחת ערב במוצאי שבת, ו במוצאי שבת טאקו עבור מתכונים דומים.
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא עבריין משתמט הכדור מונטפולצ ' יאנו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
עבריין משתמט הכדור מונטפולצ ' יאנו
מונטפולצ ' יאנו אינו זן נפוץ, וריברלנד הוא לא בדיוק המקום הכי סקסי לגדל בו ענבים. אבל הילד עושה את זה מונטה לארוז אגרוף! מכל הבחינות חבורת הענבים הזו מתכנסת ומשתחררת; מכה את עיניך בצבע השזיף העמוק שלה, מפלפלת את האף בתותים מרירים-מתוקים ודוחסת את הפה במרקם קרמי המסרב לגימור הפירותי שלו.