לחמניות סהר חמאתי
ניתן להכין את לחמניות הסהר החמאתי בערך 45 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 116 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו מים חמים, חמאה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו לחם. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חמאתי לא-ללוש סהר לחמניות, לחמניות סהר קמח תירס חמאתי, ו לחמניות סהר חמאתיות מתוקות.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים 1 כפית סוכר במים חמים.
מוסיפים חמאה, חלב, ביצה, מלח, סוכר שנותר ו -2 כוסות קמח. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים.
מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. מעגל; חותכים כל עיגול ל -12 טריזים.
מגלגלים טריזים מהקצה הרחב ומניחים צד נקודה כלפי מטה 2 פנימה. בנפרד על ניירות אפייה משומנים. עקומה מסתיימת ליצירת סהרונים. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
מחממים תנור ל-350 זָהוּב.
אופים 10-12 דקות או עד להזהבה.