הודו צלוי מייפל עם רוטב מחבת חמוציות
זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קורנפלור, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד חמוציות מיובשות ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי עם רוטב, חמאת לימון ותימין-עוף צלוי ברוטב, ו מייפל-סירופ-הודו צלוי מזוגג עם רוטב ריזלינג.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
הסר צוואר ו giblets מן הגוף והצוואר חללים של טורקיה. להכניס למקרר לשימוש אחר או להשליך.
לנקז מיצים מטורקיה. להתייבש עם מגבות נייר. הפעל כנפיים בחזרה להחזיק עור צוואר נגד גב של טורקיה.
מניחים הודו, שדיים למעלה, על מתלה צלייה שטוח במחבת צלייה רדודה.
מניחים 4 עלי מרווה מתחת לעור משני צידי השד.
מניחים הודו על מתלה רדוד במחבת.
צחצח את כל העור עם מיץ לימון.
אופים כ 3-1 / 2 שעות, או עד מדחום בשר מגיע 180 מעלות F כאשר מוכנס בחלק העמוק ביותר של הירך. כיסוי השד העליון של מקלות תיפוף עם רדיד אלומיניום לאחר שעתיים כדי למנוע overcooking של השד.
במהלך 30 הדקות האחרונות של האפייה, למרוח את טורקיה עם סירופ מייפל כל 15 דקות.
הסר את טורקיה מחבת צלייה ולתת מנוחה בעת הכנת רוטב.
מניחים מחבת צלייה על מבערים מעל חום בינוני.
להוסיף 1/2 כוס מרק. מביאים לרתיחה, תוך גריטה נוטפת מתחתית המחבת.
הסר מחבת מהחום. תערובת זן לתוך סיר גדול.
מערבבים 1-1 / 2 כוסות של מרק ומיץ חמוציות לתוך סיר. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות; להפחית את החום בינוני נמוך.
מערבבים קורנפלור לתוך הנותרים 1/2 כוס מרק. בהדרגה מערבבים לתוך תערובת מבעבעת. מערבבים באוכמניות. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
לגלף הודו ולהגיש עם רוטב.