קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

הודו צלוי

הודו צלוי
תרנגול הודו צלוי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו הודו צלוי ושמפניה, הר הודו צלוי חם (כריך הודו חם), ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
התאם מתלה למיקום הנמוך ביותר והסר מדפים אחרים. מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר חלקי טורקיה מן הצוואר והחזה חללים ושמורה לשימושים אחרים, אם תרצה בכך. ציפור יבשה היטב עם מגבות נייר, מבפנים ומבחוץ. מלח ופלפל בתוך חלל השד ודוחפים את הבצל, השום, העשבים ועלי המפרץ פנימה. הגדר את הציפור על מתלה צלייה במחבת צלייה; צד השד מעלה מברשת בנדיבות עם חצי החמאה העונה עם מלח ופלפל. תהדק את הציפור בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
צלי את ההודו לשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
הסר את נייר הכסף ואת baste עם שאר החמאה. הגדל את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות f ולהמשיך לצלות עד קריאה מיידית מדחום רושם 165 מעלות F בירך של הציפור, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר טורקיה טופס התנור ולהניח בצד לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף. לגלף ולהגיש עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
שים את קוביות המילוי בקערה גדולה ולהניח בצד. חמאה תבשיל 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
מוסיפים את הנקניק ונפרדים מכפית עץ. מבשלים עד שהוא מאבד את רוב צבעו הוורוד, אבל לא כל כך שהוא יבש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
11
מוסיף את הנקניק ואת מחבת טפטוף לקוביות המילוי. ממיסים את שאר החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
מוסיפים את הבצל, התפוח, הסלרי והמלח. מבשלים עד שהירקות מתרככים, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
מוסיפים את המרק והפטרוזיליה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
14
יוצקים את תערובת הירקות על קוביות המילוי ולזרוק עד רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
15
מערבבים באגוזים וביצים. באופן רופף לארוז את הרוטב במחבת מוכן ומבשל חשף עד העליון יוצר קרום, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
16
טפטוף על 2 כפות של טפטוף טורקיה מחבת או חמאה מומסת מעל. מבשלים עד העליון הוא פריך וזהוב, על 20 דקות יותר. הגדר מיד או חם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
17
זמן הכנה: 20 דקות
18
זמן בישול: 1 שעה