הודו שום וכופתאות
הודו שום וכופתאות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך צ'ילי jalapeño, מרק עוף דל שומן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כופתאות הודו, הודו וכופתאות, ו הודו עם כופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
משוך את ולהשליך את העור טורקיה; לשטוף את הירכיים יבש לטפוח.
במחבת nonstick 4-5 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמיס חמאה.
הוסף ירכיים טורקיה בשכבה אחת ולהסתובב לעתים קרובות עד השחמה מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מעבירים את תרנגול ההודו לצלחת מעוטרת.
מוסיפים לחמאה במחבת; מערבבים לעתים קרובות עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים פטריות, סלרי וצ ' ילי; מערבבים לעתים קרובות עד שהירקות משחימים קלות, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים טורקיה וכל מיצים שהצטברו, מרק ויין. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד טורקיה הוא מאוד רך כאשר פירסינג, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מסירים מהחום ומחזירים את טורקיה לצלחת מעוטרת. כאשר טורקיה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך בשר מעצמות, לקרוע אותו לחתיכות בגודל ביס; להשליך עצמות. להחזיר בשר למחבת ומערבבים בכוסברה טחון 1/2 כוס.
בינתיים, בקערה, מערבבים קמח, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית מלח.
מוסיפים ביצה וחלב; מערבבים עם מזלג רק עד הבצק הוא רטוב באופן שווה ומחזיק יחד.
להחזיר את תערובת טורקיה לחום גבוה; כאשר רותחים, להפחית את החום לרתיחה. בעדינות טיפה 2 כפות בצק כפות לתוך מחבת בשכבה אחת. כיסוי ומבשלים, ללא ערבוב, עד כופתאות כבר לא לח במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 10 דקות.
הודו כפית וכופתאות לתוך קערות רחבות.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס כוס כוס כוס כוסברה טחון.