קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

הודו שום וכופתאות

הודו שום וכופתאות
הודו שום וכופתאות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך צ'ילי jalapeño, מרק עוף דל שומן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כופתאות הודו, הודו וכופתאות, ו הודו עם כופתאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
משוך את ולהשליך את העור טורקיה; לשטוף את הירכיים יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת nonstick 4-5 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף ירכיים טורקיה בשכבה אחת ולהסתובב לעתים קרובות עד השחמה מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיהירך טורקיה
4
מעבירים את תרנגול ההודו לצלחת מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, לקלף שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים לחמאה במחבת; מערבבים לעתים קרובות עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים פטריות, סלרי וצ ' ילי; מערבבים לעתים קרובות עד שהירקות משחימים קלות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים טורקיה וכל מיצים שהצטברו, מרק ויין. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד טורקיה הוא מאוד רך כאשר פירסינג, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
9
מסירים מהחום ומחזירים את טורקיה לצלחת מעוטרת. כאשר טורקיה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך בשר מעצמות, לקרוע אותו לחתיכות בגודל ביס; להשליך עצמות. להחזיר בשר למחבת ומערבבים בכוסברה טחון 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
10
בינתיים, בקערה, מערבבים קמח, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים ביצה וחלב; מערבבים עם מזלג רק עד הבצק הוא רטוב באופן שווה ומחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
12
להחזיר את תערובת טורקיה לחום גבוה; כאשר רותחים, להפחית את החום לרתיחה. בעדינות טיפה 2 כפות בצק כפות לתוך מחבת בשכבה אחת. כיסוי ומבשלים, ללא ערבוב, עד כופתאות כבר לא לח במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
הודו כפית וכופתאות לתוך קערות רחבות.
מרכיבים שתצטרך
14
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס כוס כוס כוס כוסברה טחון.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך