הודו Tonnato
אם יש לך בסביבה 5 שעות ו-30 דקות כדי לבלות במטבח, Tonnato טורקיה יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו משקה. אם יש לך רוזמרין טרי, שום, זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: הודו Tonnato, הודו Tonnato, ו סלט טונאטו הודו.
הוראות
הפוך מילוי ולהכין צלי: לשים מתלה תנור בתנוחה האמצעית מחממים תנור ל 350 ° F. מערבבים יחד טפנד, גרידה, שום ורוזמרין בקערה קטנה.סדר טורקיה, צד העור למעלה, על משטח עבודה עם צר יותר, קצה מחודד קרוב אליך. לקבוע איזה צד ארוך של השד הוא עבה ביותר, ולאחר מכן, החל מאותו צד ומחזיק סכין במקביל לעבוד משטח, לחתוך את השד אופקית כמעט במחצית, לעצור 1 אינץ ' מהצד השני. חזה פתוח כמו ספר. חזה העונה עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מחממים שמן זית (2 כפות) במחבת כבדה 12 אינץ ' עד חם אבל לא מעשן, אז טורקיה חומה, מפנה מדי פעם, 8 דקות בסך הכל.
העברה למחבת קלייה 13 על 9 אינץ ' ולהוסיף יין למחבת. הודו צלוי, חשוף, עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך החלק העבה ביותר רושם 71°, על 1 שעה.
להעביר צלי למגש כדי להתקרר, הזמנת מיצי פאן. צלי מגניב לחלוטין, חשוף, ואז צמרמורת, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, 2 שעות.הפוך רוטב: Purée טונה (כולל שמן), 1/2 כוס שמן זית, מים, מיץ לימון, ממרח אנשובי, ו 4 כפות של מיצי פאן שמורים בבלנדר, עצירה וגירוד למטה הצדדים לפי הצורך, עד חלקה מאוד.
חותכים צלי הודו צונן לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', משליכים מיתרים, ואז למעלה עם רוטב צונן. להביא טורקיה ורוטב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מגישים עם טריזי לימון, צלפים ופטרוזיליה.