הכל בייגל " לחם סודה
גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, שיבולת שועל, שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם סודה אירי אותנטי (מכונת לחם), אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות, ו פודינג בייגל אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד את שיבולת השועל במעבד מזון עד שהם לחתוך דק קמח שיבולת שועל, על 2 דקות.
מערבבים מרכיבים יבשים בקערה גדולה ומערבבים היטב.
מערבבים ביצה וחמאה, ואז לשפוך לתוך קערה ומערבבים כדי ליצור בצק רך דומה במרקם לבלילה לחם קישואים.
יוצקים בצק לתוך מחבת כיכר משומנת ומפזרים זרעי שומשום, פתיתי בצל, שיבולת שועל מיובש, גבישי שום, וזרעי פרג, לחיצה למטה לתוך הבלילה רק מספיק כדי שהם מקל.
אופים ב 375 מעלות במשך כ 50 דקות. מגניב על מתלה חוט לפני חיתוך.
מרכיבים
2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן1גבינת פרמזן מגוררת
שום (גבישים יבשים או קלוי טחון)1גבינת פרמזן מגוררת
פתיתי בצל יבשים2
ביצים, מכות113פלפל האבנרו
קמח לכל מטרה1גבינת פרמזן מגוררת
שיבולת שועל, מגולגל (גלם)85פלפל האבנרו
שיבולת שועל, ראש סיכה או חתך פלדה340פלפל האבנרו
שיבולת שועל, מגולגל (גלם)1גבינת פרמזן מגוררת
פרג זרעים, אופציונלי1אוראו ממולאים כפולים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1גבינת פרמזן מגוררת
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה57פלפל האבנרו
סובין חיטה