הליבוט בגריל II
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתיים ופרימיטיביים לקופסת המתכונים שלכם, הליבוט בגריל 2 עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 198 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 5.79 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא עובד בצורה הטובה ביותר כמנה עיקרית, ומוכן תוך כשעתיים ו-20 דקות . 28 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם בזיליקום, אורגנו, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מושלם ליום העצמאות העצמאי . עם ציון סופגני של 97% , מנה זו מצוינת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו סלסת אוכמניות וג'ינג'ר עם הליבוט בגריל , הליבוט אפוי והליבוט ליים וכוסברה .
הוראות
מניחים את פילה ההליבוט בתבנית אפייה שטוחה. בקערה, טורפים יחד את שמן הזית, מיץ הליים, הטימין, הבזיליקום, האורגנו והרוזמרין.
יוצקים את המרינדה על הדג, מכסים ומכניסים למקרר למשך 2-4 שעות.
חממו את הגריל מראש לחום בינוני. כוונו את גובה הרשת למרחק שבין 10 ל-15 ס"מ ממקור החום.
משמנים קלות את רשת הגריל.
מוציאים את ההליבוט מהצלחת ומשליכים את המרינדה. מבשלים במשך 5 דקות מכל צד, או עד שניתן לפרק את הדג בקלות בעזרת מזלג.