הליבוט עם בצל אביב וקיץ סקווש Sauté
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עם בצל אביב סקווש קיץ Sauté. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי טימין בתוספת 4 גבעולים, מלח ופלפל כשרים, סקווש קיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: הליבוט צרוב עם ירקות הקיץ Sauté, אספרגוס, בצל אביב ופטריות מורל, ו סקווש קיץ Sauté.
הוראות
חותכים נורות בצל חצי לאורכו (רבע אם גדול).
חותכים צמרות בצל מספיק לתוך 2 " אורכים כדי למדוד 1 כוס.
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
להוסיף נורות בצל, בצד לחתוך למטה; לבשל עד הזהב, על 3 דקות.
חום 1 כף. שמן באותו מחבת.
להוסיף סקווש; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב רק רך, על 5 דקות. מערבבים נורות בצל, 1 כוס בצל צמרות, ו 1 כף. קורנית עלים; העונה עם מלח ופלפל ומבשלים עד בצל צמרות לנבול, על 1 דקה יותר.
הסר מהחום; הגדר תערובת סקווש בצד.
חום שנותר 2 כפות. שמן במחבת גדולה לא מקל או ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה. עונת דגי ההליבוט עם מלח.
מוסיפים דגים וקורנית למחבת ומבשלים עד שהדגים הוא חום זהוב, כ 5 דקות. הפעל דגים ומבשלים עד רק מבושל דרך ואטום במרכז, כ 2 דקות יותר. מחלקים בצל סקווש מוקפץ בין צלחות; העליון עם הליבוט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.