קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט עם בצל אביב וקיץ סקווש Sauté

הליבוט עם בצל אביב וקיץ סקווש Sauté
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עם בצל אביב סקווש קיץ Sauté. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי טימין בתוספת 4 גבעולים, מלח ופלפל כשרים, סקווש קיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: הליבוט צרוב עם ירקות הקיץ Sauté, אספרגוס, בצל אביב ופטריות מורל, ו סקווש קיץ Sauté.

הוראות

1
חותכים נורות בצל חצי לאורכו (רבע אם גדול).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
חותכים צמרות בצל מספיק לתוך 2 " אורכים כדי למדוד 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף נורות בצל, בצד לחתוך למטה; לבשל עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
העברה לצלחת.
6
חום 1 כף. שמן באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להוסיף סקווש; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב רק רך, על 5 דקות. מערבבים נורות בצל, 1 כוס בצל צמרות, ו 1 כף. קורנית עלים; העונה עם מלח ופלפל ומבשלים עד בצל צמרות לנבול, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
הסר מהחום; הגדר תערובת סקווש בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
9
חום שנותר 2 כפות. שמן במחבת גדולה לא מקל או ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה. עונת דגי ההליבוט עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים דגים וקורנית למחבת ומבשלים עד שהדגים הוא חום זהוב, כ 5 דקות. הפעל דגים ומבשלים עד רק מבושל דרך ואטום במרכז, כ 2 דקות יותר. מחלקים בצל סקווש מוקפץ בין צלחות; העליון עם הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
הליבוטהליבוט
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.