הליבוט צרוב ברוטב פלפל צהוב
הליבוט צרוב ברוטב פלפל צהוב נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, שמן זית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: הליבוט צרוב במחבת עם פלפל חריף, הליבוט צרוב ברוטב ורדה, ו הליבוט צרוב ברוטב צלי לימון.
הוראות
לחמם חמאה ושמן בברזל יצוק גדול או מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפלים, שאלוט, ותיבול תערובת. סאוט 5 דקות או עד שאלוט הם שקופים.
מערבבים במרק, ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים.
להעביר לבלנדר, ו מחית עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (רוטב ניתן לעשות קדימה. לחמם לפני ההגשה.)
מפזרים פילה עם מלח ופלפל. לצרוב דגים בשמן חם 4 עד 5 דקות לכל צד או עד הסוף.
יוצקים: לחפש יין עשיר מספיק כדי לעמוד על רוטב פלפל צהוב שעועית מתובלת. ורדיקיו איטלקי פריך ומרענן מביסקי (1$
זו בחירה טובה. כמו כן לשקול Ros של Etude של פינו נואר Carneros ($20). האף התוסס והחומציות מאוזנת להפוך אותו יין לוגם מענג המשלים סוגים רבים של פירות ים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.