קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

המבורגר בוניאן הברביקיו המפורסם של הת ' ר

המבורגר בוניאן הברביקיו המפורסם של הת ' ר
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו לנסות את הברביקיו המפורסם של הת ' ר בוניאן בורגר. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מתכון זה אהוב על 23 אוכלים וטבחים. גשו לסופר וקנו תיבול ברביקיו, תיבול ברביקיו, פלפלים צ'יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה נהדר. מתכונים דומים: רוטב הברביקיו המפורסם של פרנק, המבורגר חזיר ברביקיו, ו המבורגר בייקון עם רוטב ברביקיו וקשיות בצל.

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה. כאשר חם, באח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מערבבים יחד את הבשר הטחון, 2 כפות תיבול ברביקיו ופלפלי צ ' יפוטלה ברוטב אדובו בקערה; מחלקים תערובת לשני חצאים; יוצרים כל חצי למלבנים גדולים, מה שהופך אחד גדול ודק יותר מהשני; הניחו את המלבנים על יריעות גדולות של נייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
גויה סאזוןגויה סאזון
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מערבבים יחד את גבינת השמנת ותיבול הברביקיו 1 כפית; מורחים על גבי מלבן הבשר הקטן והעבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גויה סאזוןגויה סאזון
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הבצל, הפלפל, הפטריות והשום בחמאה החמה עד שהבצל התרכך; מורחים על גבי תערובת גבינת השמנת; מעל גבינת הצ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
הניחו את מלבן הבשר הדק יותר על גבי הנתח הקטן יותר על ידי הרמת נייר האלומיניום שמתחתיו והפיכתו על שכבת גבינת השמנת והירקות. השתמש בידיים שלך כדי ליצור חותם סביב שולי הכיכר, וודא שתערובת הגבינה והירקות לא תדלוף החוצה במהלך הבישול. מקפלים את שולי נייר האלומיניום מתחת לכיכר כלפי מעלה, כדי ליצור קערה, כדי למנוע מהשומן לדלוף על הגריל בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מברישים את החלק העליון של הכיכר ברוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
7
מבשלים על הגריל שחומם מראש עד שחלקו העליון של הכיכר מבושל לחלוטין, כ-30 דקות. פורסים לשש חתיכות אחידות להגשה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)