הנקניקייה האיטלקית תוצרת בית של רוברט
אם יש לכם זרעי שומר, יין, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו נקניק איטלקי תוצרת בית, כריכי נקניק איטלקי תוצרת בית, ו נקניק איטלקי מתוק תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את היין האדום הצונן לתוך קערה גדולה.
לטאטא את הסוכר והמלח עד מומס.
מפזרים את אבקת השום, אורגנו, פלפל שחור, פפריקה, זרעי שומר, זרעי אניס, פתיתי פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, פלפל קאיין, בצל טחון, זרעי כוסברה, מייס.
מערבבים את חזה טורקיה חזיר עם הידיים.
מערבבים היטב כך התבלינים מופצים באופן שווה בתערובת הבשר.
קו שניים או שלושה גיליונות אפייה עם ניילון נצמד.
מגלגלים את תערובת הבשר לתוך כדורי 1/4 כוס, לשטח עד 1/2 אינץ ' עבה, ומניחים שכבה אחת על תבנית האפייה. מכסים בשכבה נוספת של פלסטיק, להקפיא עד מוצק. לאחר מוצק, במקום קציצות לתוך שקית פלסטיק resealable לאחסן.