העוף הצלוי של האח דוד וצלעות
עוף צלוי וצלעות של האח דוד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חתיכות עוף, אבקת שום, צלעות חזיר על הלוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: טאקו העוף של אחי, סנט דוד ' s כרישה & עוף hotpot, ו סטייק העוף המטוגן של דיוויד עם רוטב רדאיי..
הוראות
מברישים בעדינות את הגריל בשמן זית ומחממים אותו לכ-350 ° F.
בינתיים, לשטוף את הבשר, ללטף אותו יבש, מתבלים עם מלח, פלפל, אבקת שום. מסדרים את העוף והצלעות על הגריל. להתנגד להפוך את הבשר לפחות 5 דקות. זה יעזור לצרוב יפה. לאחר 5 דקות בערך, להפוך את הבשר מעל, לצרוב את הצד השני במשך 5 דקות יותר. פנה שוב, והפעם, לצחצח את הבשר עם רוטב ברביקיו. לאחר מכן פנה שוב כל 5 דקות, חוזר על התהליך של צחצוח הבשר עם רוטב עד העוף והצלעות מבושלים דרך ורוטב ברביקיו מתחיל לקרמל וליצור קרום על הבשר (35 עד 40 דקות).
מגישים עם יותר רוטב ברביקיו בצד.
Reprinted עם אישור ממסיבות מדהימות פשוטות בבית על ידי קארן בוסן. © 2009 Stewart, Tabori & Chang