קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הרוטב הלח של סבתא סטול.

הרוטב הלח של סבתא סטול.
הרוטב הלח של סבתא סטול יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עוף, עופות תיבול, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: הרוטב הלח של סבתא סטול., רוטב עוף לח, ו Mama Mac ' S Very Moist Sage Dressing.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. גריז 9x13x2 אינץ ovenproof מנה או לרסס עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
שים את העוף בסיר בינוני, להוסיף 1 1/2 מרק כוסות, מקום על חום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך 1 עד 1 1/2 שעות, הוספת מים אם הנוזל רותח החוצה. מסננים ושומרים את המרק. קוצצים גס את הקרביים, מסירים עצמות או שומן נוסף. אתה צריך בערך 1 כוס קרביים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות הודוקציצות הודו
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את העוף ואת הלחם. במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה, מחממים את החמאה עד שהיא שרה (היא קצפית).
מרכיבים שתצטרך
קציצות הודוקציצות הודו
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
יוצקים לתוך תערובת הלחם. מערבבים את התיבול העופות, פטרוזיליה, מלח ופלפל, ומספיק מרק ג ' יבלט שמור כדי להרטיב את התערובת, הוספת מרק רגיל, במידת הצורך, כך שאתה משתמש על 1 1/2 כדי 2 1/2 כוסות כולם יחד. לזרוק ביסודיות לשפוך את הרוטב לתוך המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
אופים 30 דקות, הוספת מלאי יותר לפי הצורך כדי לשמור על לחה ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
ההלבשה יכול להיות בקירור עד 3 ימים או קפוא עד 3 חודשים.
8
תן לו להפשיר במקרר בן לילה, לכסות בנייר כסף, לחמם ב 350 ° F. במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertaining by Nathalie Dupree
10
ויקינג