קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס

השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סוזן Feniger של שומשום מצופה פריטר בננה עם ריבה קאיה קוקוס. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים מוגזים, שומשום, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו טוסט הקיה של סוזן פניגר, קאיה טוסט מרחוב סוזן פניגר, ו כופתאות התרד האוקראיניות של סוזן פניגר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ריבה: בסיר קטן, לשלב את חלב קוקוס ו 1/2 כוס הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
חותכים את קצה השורש את עלי הפנדה ולשטוף את העלים תחת מים זורמים קרים כדי להסיר כל לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
חותכים את pandan לחתיכות 4 אינץ ' כדי להתאים טוב יותר לסיר.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הפנדה והמלח לתערובת חלב הקוקוס. מביאים את התערובת לרתיחה, דוחפים את עלי הפנדה לתוך החלב, ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר מהחום ולתת את התערובת תלולה במשך 20 דקות, או עד pandan הוא מגניב מספיק כדי להתמודד עם הידיים החשופות.
6
משוך את עלי הפנדה מתוך המחבת וסוחט אותם על תערובת הקוקוס כדי לחלץ כמה שיותר טעם ונוזל ככל האפשר. השליכו את העלים והניחו את הנוזל בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להביא 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני. בקערה נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, ואת הנותרים ½ כוס סוכר. לאט לאט לטאטא בתערובת קוקוס. מניחים את הקערה על הסיר של מים רותחים קלות ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד שהתערובת מתעבה, 15 עד 20 דקות. זה ייראה כמו זמן רב לפני שאתה רואה את כל התוצאות, אבל אז ברגע התערובת מתחילה להגדיר, זה הופך להיות קל לבשל יתר על המידה—אז להיזהר לא ללכת משם. המרקם צריך להיות כמו פודינג עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את התערובת לתוך מיכל נקי ולשים אותו במקרר כדי להתקרר.
9
עבור Fritters: בקערה בינונית, לטאטא יחד את קמח האורז, קמח לכל מטרה, סוכר, שומשום, ומלח. לאט לאט לטאטא במים נוצצים כדי ליצור את העקביות של בלילת פנקייק רופף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים מוגזיםמים מוגזים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קמח אורזקמח אורז
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מלא מחבת רחבה עם צדדים 3 אינץ ' (מחבת ברזל יצוק עובד הכי טוב) עם מספיק שמן כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים. (זכור, השמן יתרחב ויתרומם כפי שהוא מתחמם.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מחממים את השמן על חום בינוני במשך 4 עד 5 דקות, או עד טיפה של הבלילה צף מיד תרמומטר עמוק לטיגון רושם 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
מקלפים את הבננות וחותכים אותן לאורך לפרוסות ארוכות ודקות (בעובי 1/8 אינץ', בערך 4 פרוסות לבננה). (אם אתה משתמש בננות גדולות, לחתוך אותם לחצי אופקית ולאחר מכן לחתוך אותם לאורכו.) לטבול כל פרוסה בבלילה, לזרוק אותו לתוך השמן החם, ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
13
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
14
מגישים מיד, עם קערה של ריבה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון