קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

וינדלו עוף

וינדלו עוף
עוף וינדלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם סוכר חום, מים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: Vindaloo עוף, Vindaloo עוף אותנטי, וינדלו עוף, ו וינדלו עוף.

הוראות

1
מלח ופלפל מגורי העוף.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוףמגורי רגל עוף
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2
מחממים מחבת גדולה ומחממים את העוף בגהי. תצטרך לעשות את זה בשתי קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גיגי
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
הסר את העוף לתנור 6 ליטר-תבשיל מכוסה העליון, משאיר את השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
4
מוסיפים את השום והבצל למחבת ומטוגנים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
5
הוסף את התבשיל יחד עם זנגביל, כמון, זרעי חרדל, קינמון, שיני, כורכום, קאיין, ופפריקה.לטגן את כל במשך כמה דקות ולהוסיף את כל החומרים הנותרים למעט garnishes.מכסים ומבשלים עד שהעוף רך. בערך 45 דקות. מערבבים כמה פעמים במהלך הבישול; חלקית להסיר את המכסה במהלך 10 הדקות האחרונות או כך כדי לעבות את הרוטב. למעלה עם קישוטים.Ghee: חמאה כי הוא מבושל כדי להפריד את שומן חמאה ברורה ממוצקי חלב ולחות, שיטה גאונית המאפשרת חמאה לשמור במשך פרקי זמן ארוכים.תמרינד: דבק תמרינדי וריכוז, מוצרים טריים, זמינים בחלק התוצרת של שווקים אתניים רבים. שני המוצרים, עשויים תרמיל tamarind, צריך להיות מחדש.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
לתיבול בשרלתיבול בשר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
גיגי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםכָּתֵףכָּתֵף2חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עוף, לרבעים ועורעוף, לרבעים ועור2חתיכות טופי הית' בראבקת כמוןאבקת כמון3שיני שום, קלופים וקופיםשיני שום, קלופים וקופים4שרימפס וורידיםגי או חמאהגי או חמאה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון2חתיכות טופי הית' ברשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים12 כפיות אבקת שוםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תמרינד מיובש, מעורבב עםתמרינד מיובש, מעורבב עם12 כפיות אבקת שוםכורכוםכורכום4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים חמים, עבד דרך מסננת, זורק את הזרעיםמים חמים, עבד דרך מסננת, זורק את הזרעים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק2חתיכות טופי הית' ברזרעי חרדל צהוב, קרקעזרעי חרדל צהוב, קרקע4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Aichenberg פרימיום גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
גרונר הפרמיה של אייכנברג Veltlinern הוא מעדן אוסטרי משפחתי. יש לו ניחוחות של פירות טריים spiciness, עם הערות של פירות טרופיים ופלפל. הטריות בטעם נותנת טעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסוף. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כגון פיצה ופסטה.