ויסקי-מולסה עוף ומקלות תיפוף
מקלות עוף בורבון-מולסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דבש-מולסה עוף ומקלות תיפוף, דבש-מולסה עוף ומקלות תיפוף, ו עוף מקלות תיפוף עם זיגוג בורבון-Dijon.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מטגנים עד רך, על 6 דקות.
הוסף הבא 5 מרכיבים, 1/4 פלפל כפית, אבקת צ ' ילי. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד רוטב מתעבה, על 15 דקות. מערבבים בורבון; לבשל עד מחומם דרך, כ 3 דקות. מתבלים במלח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מערבבים 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה. שחרר עור במקלות תיפוף. לשפשף תערובת מלח ופלפל מתחת לעור מבלי לקרוע את העור. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
הכן ברביקיו (חום בינוני). מקלות תיפוף גריל עד העור הוא פריך ומיצים לרוץ ברור, פונה לבשל את כל הצדדים, על 25 דקות.
להעביר 1/2 כוס רוטב ברביקיו לקערה קטנה; מילואים.
מברשת מקלות תיפוף עם רוטב הנותרים ומבשלים עד צורות זיגוג, על 3 דקות יותר.
מעבירים מקלות תיפוף לצלחת ומגישים עם רוטב שמור.