זופה די פורצ'יני עם מסקרפונה קרוסטיני: מרק פורצ' יני
זופה די פורצ'יני עם מסקרפונה קרוסטיני: מרק פורצ' יני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1057 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בגט, פלפל, גרגירי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: ריזוטו עם פטריות פורצ'יני ומסקרפונה, ריזוטו פטריות פורצ'יני ותרד עם מסקרפונה, ו גרטן תפוחי אדמה עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה.
הוראות
1
בסיר מרק מחממים יחד את שמן הזית והחמאה עד שהחמאה מקציפה ושוככת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מוסיפים את הבצל, גבעולי הפורצ ' יני והפטרוזיליה, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב קבוע עד שהפטריות רכות מאוד, ומדי פעם מרטיבים את התבנית בכמויות קטנות מציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לאחר שהירקות רכים מאוד, מסירים מהאש ומניחים את התערובת בבלנדר. מערבבים לעקביות דקה ומחזירים לסיר המרק על אש נמוכה. מערבבים פנימה את יתרת מרק העוף ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מוסיפים את כובעי הפורצ ' יני השמורים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקערת ערבוב קטנה מערבבים את המסקרפונה עם הרוזמרין והפלפל. מרחים את תערובת המסקרפונה על פרוסות הבגט ומניחים 3 פרוסות מרוחות בכל אחת מ -4 קערות. מצקת את המרק מעל הקרוסטיני מגישים מיד.
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
7
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.