קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

זנבות לובסטר מאודים

זנבות לובסטר מאודים
זנבות לובסטר מאודים נטול גלוטן,, ידידותי לפודמפה ופסקאטרי ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 240 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, זנבות לובסטר, מלח ים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו שמפניה וזנבות לובסטר מאודים כתומים, צלוי לובסטר זנבות 2, ו זנבות לובסטר בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים כ -1 אינץ ' מים בתחתית סיר גדול ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את המלח ומניחים ספינת קיטור בתוך הסיר כך שהוא ממש מעל מפלס המים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הניחו את זנבות הלובסטר על המדף וכסו את הסיר. מכסים ומאדים 8 דקות. ואל תציץ!
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מגישים עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

שאבלי ושרדונה הם הבחירות המובילות שלי ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים חייב לפגוע גם במקום. אתה יכול לנסות לה שאבליסיאן שאבלי פרמייר קרו קוט דה לצ ' ט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
לה שאבליסיאן שאבלי פרמייר קרו קוט דה לצ ' ט
לה שאבליסיאן שאבלי פרמייר קרו קוט דה לצ ' ט
יין מבריק עם צבע חיוור. זר פרחים מלא פרחים לבנים ואלגנטיות נשית, מתפתח לקראת מינרליות על אוורור. הטעם הראשון מפתיע בשל נדיבות הערעור,אבל תכונות אלה אופייניות לבציר 2012. ואז טבעו האמיתי של הטרואר של קוטה דה ל ' לוצ ' ט מאשר את עצמו במהירות כדי לחשוף מינרליות גלויה וגירית. יין מאוזן זה מציג רעננות רבה, ומשאיר טעמים של עלים מנתולים בפה. זה צריך רק לחשוף את עצמו בשנים הקרובות.