זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, גבינת שמנת דבש כתומה, ו מאפי שקדים ודבש עם קרם כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני כבד, לטאטא יחד חלמונים ביצה, דבש, וסוכר עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
לטאטא בקרם, חלב ומלח, ואז לבשל מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אבל אצבע סחב על זה משאיר קו נקי, על 77°.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים דרך מסננת לתוך מיכל אטום ומערבבים זעפרן וגלידת תפוזים. מכסים ומקררים במקרר עד רפרפת טיפות ל 4°, 4 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חביצה פודינג על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
5
להעביר גלידה מיכל אטום צינה במקפיא לפחות 4 עד 5 שעות לפני ההגשה.