חביתה ספרדית עם רוטב רומסקו
חביתה ספרדית עם רוטב Romesco עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, פתיתי פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו רוטב רומסקו ספרדי, רוטב רומסקו ספרדי מעושן, ו ספרדית " קטשופ – - רוטב Romesco (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הרוטב: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה וטוסט עד הזהב, 10 עד 15 דקות. לעטוף במגבת נקייה בעוד עדיין חם לשפשף כדי להסיר את העורות.
מחממים 1/3 כוס שמן זית במחבת nonstick 9 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את אגוזי לוז, שקדים, לחם, שום ופלפל אדום ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות.
מעבירים למעבד מזון; מוסיפים את העגבניות, פלפלים פיקילו, חומץ ו 1/4 כפית מלח ודופק, דליל עם מים לפי הצורך.
מוסיפים פתיתי מלח ופלפל אדום לפי הטעם.
לטאטא את הביצים, קמצוץ מלח בצל ירוק בקערה. להחזיר את המחבת לחום בינוני טפטוף עם יותר שמן, במידת הצורך.
מוסיפים את הביצים ומבשלים כ 3 דקות, משחררים את הקצוות עם מרית גומי כדי לאפשר ביצה לא מבושל לרוץ מתחת.
מפזרים את הגבינה, ואז שכבה את החזיר ורוטב 1/4 כוס בצד אחד. מבשלים עד שהגבינה נמסה והביצים נקבעות, 2 עד 3 דקות נוספות. מקפלים לחצי כדי לכסות את המילוי.
מגישים עם יותר רוטב, אם תרצה.